Prefabrik Ev

Wiki Article

Teknolojik üretim sisteminin sağladığı avantaj çift katlı prefabrik ev modellerine estetik olarak yansır. Klasik yöntemlerle elde edilemeyen hassas mimari detaylar dubleks prefabrik evlerde kolayca uygulanabilmektedir.

Yüksek konfor ve güvenli konut beklentilerini en iyi şekilde karşılayan prefabrik villa fiyatları ile de avantajlar yaşatıyor.

Prefabrik evler; doğal afetler ve deprem gibi risklerin gerçekleşmesi durumunda acil barınma ihtiyacını karşılamak, kırsal bölgelerde konut ihtiyacına cevap vermek, tatil köyleri gibi alanlarda konfor ve rahatlık sunmak amacıyla kullanılabilir.

Prefabrik ev; duvardan penceresine kadar her türlü detayın fabrikada üretildiği ve inşa edilirken temel kazılmasına gerek duyulmayan yapılardır. İstenen yerde kurulumu gerçekleştirilebilen prefabrik evler, hafif yapısıyla doğal afetlere karşı dayanıklıdır.

Tıpkı dubleks prefabrik evlerde olduğu gibi farklı metrekare seçeneklerine sahip tek katlı prefabrik ev seçenekleri de, fark yaratan tasarımları ile müstakil bir ev hayali kuran alıcılar için beklentiyi yükselten ve hayalleri gerçek kılan bir seçenek oluyor.

Karmod prefabrik binaların dış duvarları ten cm kalınlığında straforlu panel sisteme sahip olup klasik betonarme binadan çAlright daha fazla ısı ve ses izolasyonu sahiptir.

Bununla birlikte yaygın olarak kullanılan standart sözleşmeli prefabrik ev satın almalarında üretimden kuruluma bir çAlright işlem firma tarafından yapılsa da müşteri sorumluluğunda işlemler de yer almaktadır.

Ancak satın alma aşamasında mantolama için yeterli bütçeniz yok ise sonradan yaptırabilirsiniz. Prefabrik evlerin elektrik tesisatı nasıl yapılır?

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik evin zemin betonundan kurulum sonrası şap ve fayans uygulamalarına varana kadar her uygulama üretici firma tarafından gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik ev teknik özellikleri yalıtım ile sınırlı değildir. Prefabrik ev fiyatları 2022 yılında oldukça ekonomik belirlenebilmiştir. Bunların yanı sıra tüm yapılarımız yangına karşı da dayanıklıdır. En kullanışlı prefabrik ev prefabrik ev modelleri kurulumu kolay ve nakliyesi mümkün olduğundan ulaşılması zor olan yerlere de konumlandırılabilmektedir. İstenilen konumda yapının ölçülerine uygun olarak uygun bir zemin hazırlandıktan sonra prefabrik yapı kurulumu sağlanabilir. Yalıtım özelliklerine devam ettiğimizde ise kullanılan PVC pencerelerinde oldukça yalıtkan olduğunu görmekteyiz.

Belirtilen dubleks prefabrik ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Uzun yıllara dayanan Villa Yapı güvencesi ve deneyimiyle ihtiyaç ve beklentiler dikkate alınarak seçilen en kaliteli malzemelerin kullanıldığı prefabrik evler uygun maliyet avantajı müşterilere sunuluyor; onlar için güvenli ve konforlu yaşam alanları inşa ediliyor.

Karmod prefabrik evleri size en yakın satış ofislerimizin bahçesinde yer alan teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da yer almaktadır. Bunun dışında Türkiye genelinde oldukça yaygın kullanıma sahip Karmod prefabrik evleri bulunduğunuz ilde de görmeniz mümkün olabilmektedir.

Isı ve ses yalıtımı prefabrik evlerin en önemli özelliklerinden biridir. Kurulacak binaların iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli yalıtım malzemeleri kullanılmalıdır.

Report this wiki page